och få 20 kr rabatt vid varje köp i anslutna butiker när du parkerar i P-husen. Träffa och prata med anhörighetskonsulenterna och uppsökande verksamhet inom äldreomsorgen. #södertäljecentrum #bokrea #södertäljecity #södertälje. Ny seniorbutik i Södertälje Centrum. I Södertälje centrum möter det urbana en vattenspegel, det historiska framtiden i ett rikt utbud av butiker, caféer och restauranger. Stort tack till alla som var med. Titta bland Södertälje Centrums evenemang för att hitta mer info. Just nu: Klimatmanifestation på Politikertorget, här är det nya systemet i P-husen. P-bonus kan enkelt göra parkeringen billigare Handlar man på flera ställen kan man till och med tjäna på den! Ta en fikastund (anordnas av Lunaträffen till självkostnadspris under hela veckan).

Videos

Gamers rise UP! Thot does HER part.

Välbesökt när seniorbutik: Service tillfällig rimming nära södertälje

Här hittar du både stora och välkända kedjor och mindre, unika butiker. Prova på VR-glasögon, spela olika spel och ge förslag till Kultur 365 ang aktiviteter och mötesplatser. Har med sig egenproducerade fårfällar från ekologiska, lyckliga lamm och får i Taxinge till Vinterfest på Stora Torget ) Vinterfest på Stora Torget - den 14 februrai kl 15-20 Handelsbodar, eldkorgar, isskulptering, halmbalar och underhållning som skapar en mysig Alla Hjärtans-kväll. Det blir leksaker, Södertälje-kringlor, äppelmust och mycket mer! Möta dina medmänniskor med ett leende #allakangöranågot #skräpdig. #vinterfest2019 #södertälje #därvärldarnamöts #kanalåret2019 Alla nyheter är ute nu - vilken är finast/sötast/bäst? Södertälje Centrum är nära och lättillgängligt Nu erbjuder många handlare P-Bonus som enkelt gör parkeringen riktigt billig Tjäna 20kr rabatt när du handlar för minst 200kr All info om parkering: m/parkering #södertäljecentrum #pbonus #parkering, ingen kan göra allt - men alla kan göra något!

Södertälje Centrum: Service tillfällig rimming nära södertälje

Fru Jennys hantverk skafferi kommer till Vinterfest på thaimassage borås japansk massage stockholm Stora Torget med bakverk! Under hela kvällen kommer de spela folkmusik från både Södertälje och resten av vår värld Vinterfest på Stora Torget - den 14 februrai kl 15-20 Handelsbodar, eldkorgar, isskulptering, halmbalar och underhållning som skapar en mysig Alla Hjärtans-kväll i Södertälje 3 Varmt välkommen! #vinterfest2019 #södertälje #därvärldarnamöts #kanalåret2019 Rabarbercard - Vinterfest på Stora Torget Här är Rabarbercard som deltar i handelsbodarna under Vinterfest på Stora Torget Anette har med sig handgjorda gratulationskort och jeansprodukter som designat på olika vis, och dessutom helt ekologiska hudvårdsprodukter. På Actic Södertälje Park får man all hjälp man behöver! I Kringlan-garaget är det bomsystem och därför tar man ut en hel biljett vid bommen och tar med hela biljetten till butikerna för att sedan stoppa in den i automaten och betala vid utresa. Här går vi igenom upplägget, tar eventuella frågor och taggar upp inför en riktigt kul påsk! Vad kan DU göra? Vi laddar upp inför kvällens Valborg med Hoffmaestro i Stadsparken i Södertälje Centrum! Här på Stora Torget jobbar vi för fullt med färgglatt pynt på den stora björken som kommer stå under hela påsken. Här får du information från föreningar, kommunen och företag. Vinterfest på Stora Torget - den 14 februrai kl 15-20 Handelsbodar, eldkorgar, isskulptering, halmbalar och underhållning bidrar alla till en riktigt mysig Alla Hjärtans-kväll i Södertälje 3 Varmt välkommen! #vinterfest2019 #södertälje #därvärldarnamöts #kanalåret2019. Få en förhandstitt på deras instagramsida; @rabarbercard Vinterfest på Stora Torget - den 14 februrai kl 15-20 Handelsbodar, eldkorgar, isskulptering, halmbalar och underhållning bidrar alla till en riktigt mysig Alla Hjärtans-kväll i Södertälje 3 Varmt välkommen! Vi har engagerat de artister som kommer till Södertäljefestivalen att också visa hur viktigt det är att ta hand om vår omgivning både vår miljö och våra medmänniskor. Torekällberget - Vinterfest på Stora Torget. Hans är med och fyller en av handelsbodarna i Vinterfest på Stora Torget med hantverk som sytts, stickats, virkats och snickrats av 65arna från lunatrÄffen Vinterfest på Stora Torget - den 14 februrai kl 15-20 Handelsbodar, eldkorgar, isskulptering, halmbalar. Vi livesänder direkt från evenemanget här på Södertälje centrums Facebook-sida kl 15:30. Kultur 365 vill i butiken bjuda på analoga och digitala varor, tjänster och upplevelser.